otsikkokuva
Etusivu
Esittely
Hevoset
Kasvatus
E-mail

Yorca Warmbloods


Tervetuloa Yorcaan!
Yorca WB's on lyhyesti sanottuna suomenpuoliverisiä kasvattava ja kilpailuttava talli. Tallilla ei yleensä järjestetä kilpailuita, koska järjestämispuolen hoitaa Zurück. Me keskitymme vain kasvatukseen ja kilpailutukseen.

Yorca tarjoaa ratsuilleen elinikäisen kodin ja hevoskohtaista huolenpitoa. Vaikka hevosille ei omia hoitajia otetakaan, tallin asiantunteva henkilökunta palvelee jokaista hevosta kuin kuninkaallista. Henkilökunnasta ja tallin tiloista voi lukea lisää esittelysivulta. Ympäristö pidetään stressittömänä, ja vaikka kilpailevat hevoset reissaavatkin kilpakausillaan ympäri Eurooppaa ja välillä kauempanakin, on Yorca niille aina turvapaikka ja kodikas, rauhallinen lepotila. Hevoset asuvat kotitallillaan vain kisakausien välissä valmentautuessaan ja viimeisen kautensa lopetettuaan siitosuransa aikana.

Yorcan ylläpitäjä toivottaa kaikille vierailijoille ja vakioasiakkaille hauskaa hevostelua hienojen puoliveristen kanssa. Henkilökuntaa saa ja pitää lähestyä ongelmatilanteissa, ja niin positiivisen kuin negatiivisen palautteen juolahtaessa mieleen. Ylläpitäjän saa kiinni mailitse.

- Oresama (oresamankisat@gmail.com)
Ulkoasun © misery. 2011 / otsikon kuvat Benny De Ruiter Stables
Koristekuvat Tomasz Siergiej
Tämä on virtuaalitalli