Huhtikuun tapahtumat

Olen tainnut kulkea aika sumussa suurimman osan kuukautta. Koko homma alkoi siitä, kun Jake löysi kissoja ja Jilla toi ne epähuomiossa meille. Minä olen nimittän tosi allerginen kissoille. Nelly tarjosi minulle muutamaksi yöksi majapaikkaa asuntoautostaan, jotta saisin hengitettyä. Se alkoi aika viattomasti, mutta sitten koko juttu muuttui yhä synkemmäksi, enkä tiedä, missä mennään. Kaiken lisäksi Nellyllä on ilmeisesti Noan kanssa jotain meneillään, enkä halua sotkeutua siihen!

Toinen juttu, joka on vienyt ajatukseni täysin, on se, kuinka huono isäntä olen. Meillä käy väkeä sairaanakin hoitamassa hevosiaan niin että ihan on vahdissa istuttava!

On siis kai ymmärrettävää, etten ole kauheasti edes huomannut, että tallilla tai maailmassa on muita kuin minä itse, ja Nelly, jota välttelen. Minun oli ihan totta kysyttävä Hellolta, mitä täällä on tapahtunut! Ja Hellokin muisti vain omat kuukauden kohokohtansa. On ollut kuulemma treffit Jillan kanssa, ja Noa käytti otsonmäkeläisiä Helsingissä. Sen minäkin muistan hämärästi, koska Eira ei hiljene hetkeksikään Kampista. (Tosin en ole enää varma, mitä kaikkea tapahtui Vaasassa ja mitä Helsingissä.) Tiitus ei ole kertonut mitään reissusta, vaikka oli mukana kyllä. Hello sanoi lähennelleensä häntä vahingossa, mutta mitä lie se sitten tarkoittaa? Onko jollain muulla vihiä aiheesta? No. Tiitus on syystäkin hiljainen. Hän sai vasta huhtikuun alussa oman hevosen, ja sen kanssa kaikki ei ole aina ihan ruusuilla tanssimista.

Myös uudet maneesinvuokraajamme ovat järkyttäneet Hellon mieltä. Minun mieltäni sen sijaan järkytti Mielikki. Luulin, että sitä tapettiin tässä yhtenä päivänä.

Tiedän, että Jilla on tyytyväinen. Hänellä on töitä, Hello ja tekemistä. Noasta olen välillä huolissani, vaikka en tietenkään kehtaa mitään sanoakaan. Kotiutuukohan Noa koskaan kunnolla? Tässä taannoin oli yksi levoton yö, kun Noa säikytti meidät ihan kunnolla. Onkohan hän kunnossa?

Oman väen lisäksi meillä on käynyt muutamia vieraita. Joidenkin mielestä jokainen on ollut aina ihana, joidenkin mielestä vähemmän ihana. Ensimmäisinä taisivat piipahtaa Ekku ja Markus Hukkasuolta. Markus tuli uudemmankin kerran, sillä hän taitaa olla nyt Inarin poikaystävä. Noa kutsui myös Jessen, joka sai Eiran raivostumaan ja Noan ratsastamaan kunnon treenit. Hevoseton mopopoika Herman on myös käynyt kuulemma muutaman kerran, ja aina hänestä puhuttaessa Eira hymyilee hämmentävän leveästi. Tietenkin Hopiavuoren väellä on käynyt myös ihan omia vieraita tallin ulkopuolella. Oman väen Nikaa sen sijaan ei ole näkynyt loman takia, mutta hänkin palasi jo, mistä etenkin Onni on iloinen!

Tämän kuukauden tapahtumat olivat Tiituksen ja Hellon pullaseikkailu Soligtissa, Flidan astutus, sekä Suuri Takatalven Makkaranpaistotapaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *