Eiran Instagram — päivitä hahmosi status!

Etusivu Foorumit Spin-off -päiväkirjat Eiran Instagram — päivitä hahmosi status!

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Marshall 1 vuosi, 11 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #8379 Vastaus

  Eira
  Osallistuja

  Eiralla on Instagram. Hän seuraa jokaista tallin hahmoa ja katsoo uskollisesti kaikki kuvat ja videot ja storyt. Vaikka hahmollasi ei olisi Insta-tiliä, voit silti käyttää Eiran Instagramia!

  Miten Eiran Instagram toimii

  Joskus on ollut taukoa syystä tai toisesta, eikä hahmon tauon aikaisista uusista kuvioista ehdi kirjoittaa tai piirtää. Joskus puolestaan on ihan hyvä muistuttaa kanssaharrastajia muutenkin siitä, mikä hahmon elämässä on juuri nyt tärkeää ja mitä hän puuhaa. Voit tehdä Eiran Instaan postauksen kuvailemalla, mitä hahmosi Insta-päivityksessä tai storyssa olisi. Myös nopeiden kuvien ja vaikka Paint-taiteen julkaiseminen on sallittua, jos haluaa käyttää pikaisia kuvan keinoja! Taidekuvat ja tarinat (myös Instaan liittyvät) julkaistaan kuitenkin edelleen hahmojen, hevosten ja tallin päiväkirjoissa. Insta on tarkoitettu vain tilapäivityksille.

  1. Jos hahmosi käyttää Instagramia, voit tehdä jonkin näistä
  a) Kuvaile kuvaa lyhyesti ja sanallisesti. Saa kertoa myös, mitä tekstissä lukee. Jos tagit ovat oleellisia (tai jos koet niiden esimerkiksi kuvaavan hahmosi tyyliä, persoonaa, huumorintajua…) voit kirjoittaa nekin. Epäoleellisia tageja ei tarvitse laittaa. (Jos hahmosi tapaa käyttää sataa tagia, voit kirjoittaa, että tässä alla on sata tagia.)
  b) Piirrä nopea kuva! Tee se vaikka Paintilla, kynällä ja ruutupaperilla, vasemmalla kädellä. Eiran Instan kuvat ovat alle vartissa tehtyjä. Niillä on informatiivinen arvo, mutta niillä ei tarvitse olla taiteellista arvoa. 🙂 Voit halutessasi keksiä tekstit jne.
  c) Referoi hahmon tilanne, vaikka et tietäisi, mitä kuvassa tarkalleen ottaen on. -> ”Eira olisi tänään ladannut raivoisan lumeen liittyvän kuvan, koska yhtäkään Otsonmäen tietä ei ollut aurattu ja hän juuttui hankeen.”

  2. Jos hahmosi ei käytä Instagramia tai ei päivittäisi sinne tällaisia asioita, voit silti käyttää tätä topaa.
  – Voit tehdä kaiken saman kuin ykköskohdassa.
  – Kursivoi kuitenkin hahmon osuus, jotta muut tietävät, että hahmot eivät ole voineet nähdä tätä postausta Insta-feedeissään.

  Mikä ei kuulu Instaan
  – tarinat (päiväkirjoihin)
  – panostetummat kuvat (päiväkirjoihin)
  – pitkät kokonaispäivitykset (mitää kuuluu Marjaleena -topaan)
  Instaa ei kuitenkaan tule ottaa vakavasti! Rajanvedon kanssa ei ole niin tarkkaa, nämä ovat sääntöjä eivätkä ohjeita, ja ohjeitahan ei tarvitse noudattaa ellei halua. 🙂

  Kommentointi
  Insta-postausta ei tehdä kommentoitavaksi, eikä ylläpito oletusarvoisesti kommentoi niitä. Postauksia kuitenkin saa kommentoida, jos haluaa.
  a) Hahmosi voi kommentoida! Kirjoita silloin kommentin alkuun hahmosi käyttäjätunnus
  -> HELLLLO: Kiva kuva #talvisota
  b) Voit kommentoida tavalliseen tapaan itsenäsi.

  Instaa käyttävät hahmot (poimin näitä tarinoista ja tästä topasta: listaa saa moderoida myös itse)
  Vain satunnaisesti tai hyvin vähän käyttävät ovat suluissa.
  Eira
  Inari
  Oskari
  Milan
  Chai
  (Hello)
  Nelly

 • #8380 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  HELLLLO
  Hellon tarinoissa on Glögikisojen jälkeen kryptinen ja angstinen masentelukuva. Hello kokee kuvan mukaan olonsa jostain syystä hylätyksi ja hyväksikäytetyksi, mutta kuvasta ei ilmene tarkemmin, miksi.
  Hellon tarinoissa on 24.12. elvistelykuva lahjapaketista parhaillaan paljastuvan uuden kitaran kanssa. Siinä on ilmeisesti jotain spesiaalia ja hienoa, minkä vain Hello taitaa ymmärtää.
  Hellon Instassa voisi olla 25.12. kuva joulupöydästä Ilveksen keittiössä.
  Hellon Instassa voisi olla 26.12. videokuvaa Otsonmäen umpeen muurautuneista teistä ja lumeen hautautuneesta autosta. Taustalla soisi It’s beginning to look a lot like — fuck this.

  Jos Eetulla olisi Insta
  24.12. Eetu olisi päivittänyt Jussin tonttulakki päässään.
  25.12. Eetu olisi päivittänyt talvisia kuvia hevosista ja itsestään onnellisena työn touhussa.

  Itsalex
  24.12. Alexin tarinoissa oli lahjoja, joista paljastui PS4:n ja 5:n pelejä, karkkia, suitset ja pieniä söpöjä yllätyksiä kavereilta. Seuraavassa kuvassa oli hautausmaan valoja. Viimeisessä loop-videossa Alex pelasi pleikkaria suu niin täynnä karkkia, että hyvä kun se mahtui vielä kiinni.
  25.12. Alexin tarinoissa oli Alexin ja Tetriksen selfie. Seuraavassa kuvassa oli Tetriksen niska ylhäältäpäin kuvattuna. Seuraavaksi oli Alexin itse itsestään kuvaama video, kun hän laukkasi Tetriksellä pihaton ohitse umpihangessa.
  26.12. Alexin tarinoissa oli video, jossa zoomattiin edestakaisin telkkarin kuvaa, jossa näkyi, miten Alex oli pelannut uuden pelinsä 44-prosenttisesti läpi.
  27.12. Alexin tarinoissa oli pimeää videota, kuinka hän yritti käynnistää autoaan, joka ei käynnistynyt. Pian sen jälkeen oli videota liikkuvasta autosta tuulilasin läpi tekstillä 05:12. Sen jälkeen oli kuva rekasta ja sen päällä luki #backtowwork. Sitten oli kuva Alexista keltaisissa työvaatteissaan saman rekan kuskin paikalla. Seuraavaksi oli kuva isosta piirakasta rekan istuimella ja sen päällä teksti, joka kertoi Alexin saaneen sen asiakkaalta.

 • #8381 Vastaus

  Sonja T.
  Valvoja

  Adastellar
  ti 21.12. klo 17.38: Kuva isosta matkalaukusta, repusta ja käsilaukusta
  ”Pack light, they said. Never been good at it.”

  to 23.12. klo 05.46 (Toronton aikaa): Pimeä kuva, jossa näkyy vain kellotaulun numerot
  ”I didn’t sleep last night, I think. It was more like 9h coma. Now it’s 5.46 AM and I’m wide awake.”

  pe 24.12. klo 17.10 (Toronton aikaa): Kuva joulupöydästä kahdelle hengelle, ei juurikaan suomalaisten tunnistamia jouluruokia
  ”Christmas dinner in Canadian style. Merry Christmas!”

  su 26.12. klo 18.16 (Toronton aikaa): Kuva ravintolasta, pöydässä drinkit ja lattialla näkyy ostoskasseja
  ”Merry Boxing Day shopping”

  ma 27.12. klo 17.33 (Toronton aikaa): Kuvassa törkeän komea kimo lusitano-ori @Davenhill Dressage Training
  ”Never been so excited in my born days! This is Rojaparaiso, 15y.o IntI/II level Lusitano stallion, my lesson horse today. Actually he’s not normally used as a lesson horse but is the trainers’ own mount, been back in training only 2 months after a long break. I’ve ridden a stallion only once or twice in my life, Lusitano never (nor PRE) and never anything trained as high level as Roja.

  I suppose I was the worst rider that has sat on him but he was tolerant. Kind, really. Lots of movement, lots of uphill, super-sensitive and a total bliss. I actually tried something that might slightly resemble passage and piaffe. I can’t sleep the next night.”

 • #8386 Vastaus

  Marshall
  Osallistuja

  Nik_Nik
  ke 22.12: Storyyn tulvii tasaiseen tahtiin kuvia ja lyhyitä videopätkiä missä näkyy melkein mitä tahansa mitä voi kuvitella tulevan vastaan Suomi-Venäjä ajomatkalla. Lumista maisemaa ulkoa, auton tuulilasin läpi otettuna, auton sivupeilin kautta otettu kuva missä näkyy hevoskuljetusauton kylkeä, pienen LCD-näytön kuvaa kahdesta matkustavasta hevosesta, Krem, rakennuksia, turistikuva punavalkoisiin vaatteisiin pukeutuneen joulupukin kanssa Krem sylissä, turistikuva sinivalkoisiin vaatteisiin pukeutuneen joulupukin ja naispuolisen hahmon kanssa Krem sylissä (joulupukki pätkissä myös linkattuna @HELLLLO jotta Hello varmasti näkee ne koska joulupukki!), loopilla liikkuva videopätkä huoltoaseman sisätiloista mikä päättyy tarjottimella olevaan hampurilaisateriaan, autosta ulos kurkkivat Hakra ja Barnum kun sivun silta on alhaalla, tärähtänyt kuva kun Barnum on kiskonu Marshallin lakin päästä ja mies yrittää pyydystää sitä takaisin…

  to 23.12: Edellisen päivän tavoin storyyn tulvii kuvia ja lyhyitä videopätkiä, tällä kertaa Marshallin kotoa ja kotitallilta. Yleiskuvia, aamutallista, eri hevosia karsinoissa/käytävällä/tarhoissa…, muita ratsastamassa, koiratarhan hangissa loikoilevia karhua muistuttavia koiria, honteloita pitkäraajaisia isoja koiria takan edessä retkottamassa, pieni erittäin karvainen poni, Krem…

  pe 24.12: Storyssa kuin tilillä muutaman kuvan sarjana kuvia kun kuutta hevosta valjastetaan koristeellisiin valjaisiin, kaksi kolmen hevosen tiimeissä olevaa valmista rekeä ja ihmisiä kiipeämässä kyytiin, erilaisia kuvia reen kyydistä otettuna, pari pätkää toisesta valjakosta kun he ovat siirtyneet kulkemaan rinnalle aukealla alueella/pellolla…

  la-su 25-26.12: Meno storyn puolella jatkuu. Joitakin kuvia talleilta, hevosista, enemmän kuvia talon sisältä, kuusi, koristeltuja huoneita, joissakin kuvissa näkyy vähän ihmisiäkin, Krem, loimitetuja hevosia laitumella, muutaman hevosen kanssa hiihtoratsastusta erona se että hevosilla ei olekaan erikseen ratsastajaa #skijoring, Krem Anicen sylissä, viimeisen päälle katettu pitkä ruokapöytä, Marshall istumassa pianon ääressä…

  ma 27.12: Storyyn ilmestyy yhä hyvin samanlaista sisältöä, mutta maltillisemmin. Tilille ilmestyy myös pysyvänä postauksena kuva aikaisemmin näkyneestä hyvin karvaisesta pienestä ponista jonka kanssa ryppäänä kuva missä Niklas seisoo maneesissa hilpeän näköisenä samaa ponia taluttaen ja Krem pönöttää Hangon Keksi -ilmeellä ponin selässä #Marshinopetusponi!

  Jos Marshallilla olisi insta… (Niklas yrittää kovasti että se toteutuu)
  ke 22.12: Storyssa pari lyhyttä videoklippiä kun hevoskuljetusauto on sillat alhaalla Hopiavuoren pihassa, joku kuva matkalta, kuva kotona tallin pihalta mihin lisätty tarra ”Home sweet home”.
  pe 24.12: Kuva kahdesta troikasta tallin pihalla.
  la 25.12: sivullisen ottama kuva hänestä hiihtoratsastuksen merkeissä ruunikon hevosen kanssa.

Vastaa aiheeseen: Eiran Instagram — päivitä hahmosi status!
Tietosi: