Hevosenhoitajat

Etusivu Foorumit Hahmot Hevosenhoitajat

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Annabel Kniws 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #729 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  Jos sinulla on hoitohevonen Hopiavuoren hevostallilla, esittele hahmosi tässä.

  Suurin osa Hopiavuoressa asuvista hevosista ottaa itselleen hoitajan. Voit tehdä hoitajahakemuksen Toimistossa. Klikkaa itsellesi tunnukset tästä ja jätä hakemus!

 • #2588 Vastaus

  Herman
  Osallistuja

  Herman Antiaho, 16v
  Herman on Helsingistä kotoisin oleva, jo kaksi vuotta Otsonmäellä asunut poika, joka hoitaa Hopiavuoressa Typyä. Pojan veressä virtaa espanjalainen veri tuon isänisän ollessa espanjalainen.

  Herman käy tällähetkellä lukiota. Opiskelu ei häntä hirveästi motivoi. Hänet löytää yleensä tallilta tai mopoilemasta eikä juurikaan opiskelukirjojen äärestä.

  Herman on kaikenkaikkiaan kiva kaveri. Kukapa ei tykkäisi rennosta, ulospäinsuuntautuvasta ja yllytushullusta jätkästä, joka harrastaa ratsastusta, mopoilua ja treenamista niin salilla kuin juosten? Häneltä ei sanavarastot lopu ja kukaan ei ole nähnyt hetkiä jolloin Herman on jäänyt hiljaiseksi eikä sanottavaa oikeasti tule.

  Jätkän tunnistaa tummasta tukasta, hyvin ruskettuneesta ihosta ja yleensä aika tumman puoleisista vaatteista.

  Faktoja:
  -Tyttöystävä Hopiavuoressa
  -Oma mopo
  -Asuu vanhempien luona
  -Ei sisaruksia
  -Ei ole koskaan omistanut tyttöystävää, vaikka sitä ei uskoisikaan
  -Ei tykkää pirtelöistä
  -Maksaa kortilla
  -Hänellä ei ole koskaan ollut omaa tai hoitohevosta

  Merkit:

  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 3 kuukautta sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 2 kuukautta sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 2 kuukautta sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 2 kuukautta sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 10 kuukautta sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 9 kuukautta sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 2 kuukautta sitten  Herman.
 • #3028 Vastaus

  Outi Halme
  Osallistuja

  Outi Halme
  Jussin hoitaja
  Outi Halme
  Outi Halme on 25-vuotias entinen Espoolainen, joka muuutti Otsonmäkeen pakoon hektistä elämää ja halvempien vuokrien toivossa. Muutto maaseudulle sai myös hevoskärpäsen puraisemaan uudelleen monen vuoden tauon jälkeen. Aikanaan harrastus loppui silloisen vuokrahevosen muutettua toiselle paikkakunnalle, mutta ennen sitä Outi viihtyi tallilla päivät pitkät ja himoitsi päästä kilpailemaan kouluradoille ihan tosissaan. Outi asuu yksin vuokralla kerrostalo kolmiossa lähellä Otsomäen paloasemaa ja tekee etätöitä amerikkalaisen IT-yrityksen teknisessä tuessa, jossa työajat ovat varsin joustava käsite.

  Outi on järjestelmällinen ja tunnollinnen suorittaja, mutta muilta ihmisiltä hän ei missään nimessä odota samanlaista säntillisyyttä kuin itseltään. Jos naisen jäljiltä loimet eivät ole huolellisesti viikattu tai harjakori siististi järjestyksessä, voi olla syytä huolestua. Outi on hieman oman tiensä kulkija, joka yrittää pysyä kaukana draamasta ja konflikteista. Ärsyyntymisen huomaa lähinnä siitä, että naisen kasvoille ilmestyy iloinen asiakaspalveluhymy, joka on tarttunut pysyvästi työvuosista kaupan kassalla. Outi tulee kyllä hyvin juttuun muiden ihmisten kanssa, mutta on enemmän kuuntelija kuin hölöttäjä.

  Ulkonäöltään Outi on pitkänhuiskea ja urheilullinen brunette, jonka hiukset ulottuvat suunnilleen olkapäille asti. Nainen harvoin lähtee minnekään ilman kevyttä meikkiä ja tallillakin hän näyttää siistiltä ja huolitellulta. Outin vakiovaatteisiin kuuluu hyvin istuvat tummansiniset farkut ja yksivärinen t-paita tai pitkähihainen.

  EstevalmennusmerkkiMaastot tutuksi -merkkiPelastit päivän -merkki

  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 1 kuukausi sitten  Outi Halme.
  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 1 kuukausi sitten  Outi Halme. Syy: lisää kuva
 • #7763 Vastaus

  Annabel Kniws
  Osallistuja

  ANNABEL KNIWS

  Hoitaa: Pasia

  Annabel on 14 vuotias, kotoisin Englannista. Pituutta löytyy noin 156cm.
  Annabelin perheeseen kuuluu Marthi Kniws (isä,) Beatrice Kniws (pikkusisko,) Annabelin äiti katosi Annabelin ollessa vasta 6 vuotias.
  Tasoltaan Annabel on Helppo A:an luokkaa ja ratana hyppää noin 90cm luokkia.

  Annabel tykkää oleskella yksin ja Annabel on muutenkin se takapenkin häirikkö. Annabel ärsyttää koulussa aina mahdollisuuden tullen.
  Annabelin perhe muutti Englannista kun Annabel oli 6 vuotias. Perhe muutti ekana pääkaupunkiseudulle, mutta Marthi päätti että muutettaisiin Otsomäen-kylään. Alkuun Annabel ja Beatrice vastustelivat, mutta lopulta suostui ajatukseen.

  Annabelilla on tumman ruskeat hiukset, silmät ovat väriltään siniset ja Annabelin tapana on käyttää mustia ja harmaita vaatteita. Meikkiä Annabel käyttää jonkun verran. Ja meikki on yleensä tummaa.

  Luonteeltaan Annabel on yksin toimija.
  Annabel ei sano monellekaan moi. Annabel rakastaa musiikkia ja tytön näkeekin yleensä kuulokkeet päässä tallilla.

Vastaa aiheeseen: Hevosenhoitajat
Tietosi: