Kisakutsut ja mainostus

Etusivu Foorumit Vieraskirja Kisakutsut ja mainostus

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Amanda 1 vuosi, 10 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #462 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  Tämä aihe on varattu kisakutsuille ja muiden tallien mainostamiselle. Jätä meille linkki, niin löydämme perile!

 • #1193 Vastaus

  Noa
  Ylläpitäjä

  Oletko aina haaveillut matkustavasi Australian kuuman auringon alle, muttet ole vielä saanut aikaiseksi?
  Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä mukaan eksoottiselle maastoretkelle pääsiäisen kunniaksi ranch O’ Haran omistajan vetämänä, jossa pääset lähietäisyydeltä kokemaan Australian maisemia, maastoja, sekä hevosen selkään ihan koko päiväksi!

  21.4. järjestettävällä maastoretkellä käydään kiipeämässä lähivuoristossa, poiketaan Eukalyptus metsässä koaloja ihmettelemässä, ja reissu huipentuu merenrannalla laukkaamiseen, jossa halukkaat saavat myös käydä uimassa!

  Pakkaahan siis laukkusi ja ota suunta kohti Australiaa, sillä tämä reissu tulee olemaan ikimuistoinen!

 • #1910 Vastaus

  Auburn Estate

  Hei!

  Tervetuloa kilpailemaan Kallan kylään, Auburnin kartanolle. Järjestämämme Kalla CUP:n 2. osakilpailu on täällä, ja kilpailut ovat avoimet myös ulkopuolisille osallistujille. Jotta muutkin kuin omaan CUP:mme osallistuvat saisivat enemmän jännitettävää, olemme alkaneet julkaista kilpailuihin liittyviä sijoitustilastoja! Kokonaisvaltainen menestyminen tulee takamaan paikan marraskuussa järjestettävään, vuoden viimeiseen osakilpailuun (tarkkoja kriteerejä kvaalautumiselle ei ole vielä päätetty).

  Kilpailuista on tarjolla kaikenlaista infoa, joilla pyritään inspiroimaan tarinatoteutuksiin. Koska kyseessä on CUP, myös lajitarjonta on laaja ja kilpailut kestävätkin kahden viikonlopun verran.

  18.5. järjestetään kouluratsastus, 19.5. esteratsastus ja 24.-26.5. kenttäratsastus (pitkällä arvonnalla). VIP kaikkiin lajeihin on poikkeuksellisesti vasta ennen kenttäratsastusta, torstaina 23.5.2019.

  Tervetuloa osallistumaan kevätsirkukseen! 🙂

  http://auburnestate.palstani.com/t792-spring-circus-kalla-cupn-2-osakilpailu

  Terveisin,
  Isabella Sokka

 • #3978 Vastaus

  Ruunaankosken tila

  Tervetuloa Ruunaankosken tilalle!
  Tämä kuvitteellinen hevoskeskus palvelee sinua Etelä-Suomen sydämessä – ajomatkaa Hopiavuorelta on vaivaiset pari tuntia suuntaansa. Tilalla on kaikki mukavuudet ja lajinharrastusmahdollisuudet. Ruunaankosken tila on ehdottoman realistinen! Kilpailut ja tapahtumat mukailevat todellisuutta. Tarinaharrastajille tarjotaan tarinoinnin tueksi mm. kilpailijatiedote aikatauluineen aina kilpailuissa.

  Sarjakilpailut
  Jännittääkö vielä suuriin kekkereihin kuten Power Jumpiin osallistuminen? Kaipaatko pienemmän tason kilpailuita? Haluatko totuttaa ratsukkoasi sarjakilpailujen makuun? Ruunaa on ollut jo vuosikymmenet koti kuvitteelliselle ratsastusseuralle nimeltään Ruunaan Urheiluratsastajat eli RuUR. RuUR on järjestänyt ensin seuransisäisinä sarjakilpailuina Ruunaan Maljan ja Ruunaan Silinterin, sekä myöhemmin Silinterin yhteyteen lisätty amatöörikilpailu Ruunaan Kypärä.


  Historian havinaa Ruunaankosken tilan arkistoista: vuonna 2001 sai alkunsa humoristisesti Ruunaan Silinteriksi nimetty sarjakilpailu, jossa ratsukot kilpailut Prix St Georges -tasolla hallikaudella. Myöhemmin, vuonna 2014 haluttiin avata kilpailut myös amatööriratsukoille ja mukaan tuli pienempi sarja, Ruunaan Kypärä, joka käydään vaativa B -tasolla. Ja tänä vuonna mokomat mittelöt on avattu myös ulkopuolisille ratsukoille! Ensimmäiset osakilpailut on jo käyty, mutta pisteitä jaetaan avokätisesti ja kärkikahinoihin pääsee nopeasti jos on tahtotilaa!! Kyseessä on villit kouluratsastuskilpailut. Sarjakilpailu on hallikauden aikana käytävä kilpailu, ja joka kuukausi on yksi osakilpailu, sarjan huipentuessa finaaliin maaliskuun päätteeksi. Kaikki osakilpailut ja finaali käydään Ruunaankosken tilalla. Kilpailijoilla on osakilpailujen ja finaalin ajan mahdollisuus majoittua hevosineen tilalla.
  Lue lisää sarjakilpailusta


  Kylän nimeä kantava kilpailu on saanut alkunsa jo 80-luvulla, jolloin kilpailu oli enemmän leikkimielinen ja paikallisten ratsastajien kesken käytävä kilpailu. 2010-luvulla esteratsastuskilpailuja haettiin 3-tasoisiksi ja markkinoitiin myös Ruunaan ulkopuolisille ratsukoille. Hiljalleen kilpailun maine on noussut, ja etenkin kesäkauden ulkokilpailut ja joulukuussa käytävä hallifinaali ovat keränneet kiitettävästi osallistujia. Kyseessä on ulkokauden starttaava sarjakilpailu, joka käydään pitkin kesää Ruunaankosken derbykentällä, ja se huipentuu suureen finaaliin kauden päätteeksi.
  Lue lisää sarjakilpailusta

  Vuoden 2019 kilpailut
  9.-10.11. 3-tason esteratsastuskilpailut
  17.11. 2-tason kouluratsastuskilpailut
  30.11. 2-tason esteratsastuskilpailut
  14.-15.12. Ruunaan Silinteri & Kypärä, kolmas osakilpailu
  22.12. 2-tason kouluratsastuskilpailut
  29.12. 2-tason esteratsastuskilpailut

  Ruunaankosken tila toivottaa kaikki hopiavuorilaiset tervetulleeksi kilpailemaan <3 Myös ratsastuskoulutasoisille löytyy luokkia.

 • #5239 Vastaus

  Ruunaankosken tila

  Ruunaankoskelle tulee toukokuussa huippunimi pitämään kouluratsastusklinikkaa!

 • #5601 Vastaus

  Fedora
  Osallistuja

  Sotamaalauksessa järjestetään 16.05 ERJ:n alaiset tarinakilpailut tasolla 90-110 cm ♥

 • #5742 Vastaus

  Minni

  Storywoodsissa Tie Tähtiin kouluvalmennus 15.05.20!

 • #6588 Vastaus

  Auburnin kartano

  Tervetuloa Auburniin kilpailemaan!

  Syyspäiväntasaus on Kalla CUP:n 3. osakilpailu, mutta koska varsinainen CUP on omille kyläläisimme, voi mihin tahansa osakilpailuun osallistua yksittäisenä. Kilpailut ovat villit ja jaettu kahdelle viikonlopulle. Sijoittuneille tarjolla ruusukkeet sekä mestaruusluokissa palkintonauhat (ja PRO-luokkien osallistujat lisätään Kallan ammattilaisrankingiin).

  Tällä kertaa myös jatkoille on keksitty tarkempaa tekemistä hahmoja varten – tervetuloa siis pelailemaan leikkimielisesti (tai hampaat irvessä) beachfutista maneesiin! Futiksen jälkeen illanviettoa on mahdollista jatkaa muutenkin. Kilpailuihin osallistuville ratsuille tarjolla tarvittaessa majoitus.

  Lämpimästi tervetuloa, sikäli mikäli virtuaalimaailman (ihanasti!! <3) täyttäneet lukuisat Cupit ja arvokilpailut eivät ole vieneet kaikkia mehuja kilpailuosallistumisista! 😀

 • #7820 Vastaus

  Amanda

  Ruunuhovin Talli avaa ovensa! Tervetuloa tutustumaan uuteen talliimme ja ilmoittautumaan avajaisviikon kilpailuihin.
  28.-29.8.2021 Avajaisnäyttelyt
  4.-5.9.2021 Ruunajaiset
  https://ruunuhovi.weebly.com/avajaiset.html
  Avajaisviikolla aloittaville hoitajille mukava bonus!

  -Ruunuhovin Talli-
  https://ruunuhovi.weebly.com/
  Amanda Baer (VL-14725) ja Eveliina Baer (VL-14723)

 • #7991 Vastaus

  Amanda

  Hei! Tervetuloa Ruunuhovin lokakuun kausikisoihin 24.10!
  https://ruunuhovi.weebly.com/lokakuun-kausikisa.html

 • #8262 Vastaus

  Amanda

  Heippa Hopiavuoren väki!
  Ruunuhovin Talli järjestää lauantaina 4.12 joulunavajaiset! Mukana myös näyttelyt ja arvonta, joten tulkaahan mukaan! 🙂 Linkki tapahtuman sivulle: https://ruunuhovi.weebly.com/joulun-avajaiset.html
  Nähdään siellä!

Vastaa aiheeseen: Kisakutsut ja mainostus
Tietosi: