Liity mukaan (hoitaja- ja yksärihaut)

Etusivu Foorumit Tallin toimisto Liity mukaan (hoitaja- ja yksärihaut)

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Annabel Kniws 1 kuukausi, 4 viikkoa sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #733 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  Haluatko hevosesi asumaan Hopiavuoren hevostallille?

  Kaikki, jotka rakastavat tarinoita, ovat tervetulleita joukkoon. Hanki ensimmäisenä käyttäjätunnus tästä. Rekisteröitymisen jälkeen lähetä tähän ketjuun kuvaus hahmostasi ja linkitä myös hevosesi sivut.

  Huomaa, että hahmosi ei tarvitse olla sellainen, kuin sinä itse, ellet varta vasten niin halua. Hahmolla ei ole pakko myöskään olla kuvaa, vaikka kuva auttaakin muita kuvittelemaan hahmosi selkeämmin. Hahmot saavat olla myös valokuvallisia, mutta tällöin kuvan pitää olla luvallinen ihan niin kuin piirrostenkin tapauksessa.

  Hevosesi voi olla millainen tahansa, kunhan pysytään realistisuuden rajoissa. Hopiavuoren hevostalli on melko realistinen 8000 asukkaan sulkeutunut pohjalaiskunta. Esimerkiksi äärimmäisen rikkaita ihmisiä, ulkomaalaistaustaisia ihmisiä tai vaikkapa näkyvästi vammautuneita ihmisiä meillä tapaa vain äärimmäisen harvoin.

  Hopiavuoren hevostalli on ensisijaisesti aktiivisen kirjoittajan ja kommentoijan paikka. Olemme kirjoittajia, jotka tykkäävät lukea toistensa juttuja, kommentoida niitä ja viitata niihin omissa tarinoissamme. Jos olet samanhenkinen, liity mukaan! Joskus kaikilla on kuitenkin kiireisiä tai muuten hiljaisia kausia, eikä meiltä potkita sen takia heti pois. Jos unohdetun oloinen hahmo on kuitenkin poistettu, hän on aina tervetullut takaisin jatkamaan tarinaansa.

  Haluatko hoitohevosen?

  Täältä löytyvät tallin vapaat hoitohevoset. Jos haluat hevosenhoitajaksi, ilmoita oman hevosesi sivujen sijaan hoitohevostoive. Hopiavuoren hoitohevosilla saa ratsastaa palkaksi kovasta työstäsi niiden parissa. Meillä ei ole ratsastuskoulutoimintaa, joten ratsastustakin on luvassa hieman enemmän kuin ratsastuskouluilla. Hoitajat saavat myös lähteä halutessaan mukaan kisareissuille ja heillä on etuajo-oikeus kaikkiin Hopiavuoren tapahtumiin hoitsuillaan.

  Huomaa, että hoitohevosen mukana tulee kaupan päälle hevosen omistaja. 🙂 Hoitohevostopassa ja hevossivuilla on kerrottu hevosten omistajien nimet. Hahmoesittelyistä pääset tutustumaan myös omistajiin. Jonkun hahmon hevosta hoitamalla hoitaja tutustuu varmasti myös omistajaan. Kaikki Hopiavuoren hahmot eivät ole ns. ”hyviä tyyppejä”.

  Kirjoitus- tai piirtotasoltasi voit olla mitä tahansa. Sillä ei ole väliä. Riittää, että rakastat tarinoita. Hyppää mukaan!

 • #7726 Vastaus

  Annabel

  Hei! Olen Annabel Kniws. Haluaisin Pasin hoitaja pestin? Olen 14 vuotias, 156cm pitkä ja harrastanut ratsastusta kohta noin 8 vuotta. Tasoltani olen Helppo A ja hyppään ratana noin 90cm luokkia.

  • #7751 Vastaus

   Eetu Hopiavuori
   Ylläpitäjä

   Hei! Kivaa, kun Annabel Kniws on kiinnostunut meidän Pasista! Hän kuulostaa tosi hyvältä tyypiltä.

   Meillä täällä Hopiavuoressa tarina keskittyy kuitenkin ihan valtavasti hahmoihin ja heidän ominaisuuksiinsa ja ihmissuhteisiinsa hevosten sijaan. Sitä varten tarvitsisimme hieman lisätietoja Annabelista ennen kuin hän pystyy pelaamaan täysillä mukana. Jotta hänestä kertominen olisi sinulle hieman helpompaa, kirjoitan tähän viestiin avuksesi kysymyksiä. Sinun ei tarvitse vastata ihan kaikkiin, jos et halua. 🙂

   – Miltä Annabel näyttää? Millaisia vaatteita hän tapaa käyttää?
   – Millainen hän on luonteeltaan? Jos tapaisimme Annabelin ekaa kertaa, tulisiko hän heti juttelemaan, vai tarkkailisiko ensin kauempaa? Onko hän iloinen kaikkien kaveri? Vai viihtyykö enemmän yksin?
   – Mitä muuta kuin hevosia hän harrastaa? Entä mitä Annabel tekee silloin, kun hänen on jäätävä kotiin ilman ketään kavereita?
   – Mitä Annabel tykkää koulusta? Onko hän kiltti kympin tyttö, salaa tupakkaa nurkalla polttava hurjimus vai jotain ihan muuta?
   – Millainen perhe Annabelilla on? Millaisissa kaveriporukoissa hän tykkää olla?
   – Annabel on aloittanut ratsastuksen ihan tosi nuorena. Mikä sai hänet aloittamaan juuri sen harrastuksen? Millaisissa paikoissa Annabel on ratsastanut? Millaisista hepoista hän tykkää?
   – Annabel Kniws on aika erikoinen nimi, joka kuulostaa ulkomaiselta. Miten Annabel Kniws päätyi pikkuruiseen Otsonmäen kylään, jossa emme ole tottuneet kovin usein näkemään ulkopaikkakuntalaisia tai ulkomaalaisia?

   Tutustutaan hahmoosi näiden avulla hieman lisää ennen kuin Annabel pääsee hoitamaan Pasia. 🙂

  • #7757 Vastaus

   Annabel

   Annabelilla on tumman ruskeat hiukset, silmät ovat siniset ja hänellä on tapana käyttää yleensä mustia tai harmaita vaatteita.

   Annabel on enemmän yksin työskentelijä kuin porukassa toimija. Hän ei oikein sano kenellekkää moi tai ala juttelemaan kuin parhaille kavereilleen, joihin on vaikea päästä.

   Annabel tykkää viettää paljon aikaa tallilla, mutta harrastuksiin kuuluu laskettelu ja metsästys. Annabel yksin ollessaan selaa yleensä vain ig:tä.

   Koulussa Annabel on hiljainen ja se takapenkin ärsyttäjä, heittelee kumeja, liimaa purkkaa minne sattuu ja kaikkea mistä opettajat ei tykkää.

   Annabel in perheeseen kuuluu isä (Marthi Kinws) ja pikkusisko (Beatrice Kniws). Annabelin äiti katosi kun Annabel oli vasta 3 vuotias. Annabelin kaveriporukka on juuri samanlainen kun Annabel eli takapenkin ärsyttäjä.

   Annabel aloitti ratsastuksen pikkusiskonsa ehotuksesta. Ekana Beatrice houkutteli Annabelin ratsastamaan ekaa kertaa ja sitten hän innostui lajista. Annabel on ratsastanut yleensä energisillä ja jukuripäisillä hevosilla mutta haluaa vähän kiltimmän hevosen nytten. Annabel rakastaa jukuripäisiä hevosia, mutta kiltitkin ovat joten kuten mieleen.

   Annabel on kotoisin Englannista, joten sukunimi on sen mukaan. Perhe muutti Suomeen Annabelin ollessa 6 vuotias.
   He asuivat eka pääkaupunki seudulla, mutta Marthi päätti että muutettaisiin Otsomäen-kylään.

   Annabelillä oli poikaystävä kun he asuivat vielä pääkaupunki seudulla, mutta erosivat Annabelin muuttaessa pois.

   Siinä olis joten kuten pitkä teksti!

  • #7758 Vastaus

   Eetu Hopiavuori
   Ylläpitäjä

   Olipa kivaa, että jaksoit vastailla kysymyksiin! Tervetuloa hoitamaan Pasia. Voit tehdä Annabelistä esittelyn hahmoalueelle. Kun saat sen postattua, poistan tämän viestin. Pasia voi hoitaa Pasin omaan päiväkirjaan, ja jos haluat kirjoitella Annabelin muusta elämästä, voit tehdä hänelle myös oman hevosiin liittymättömän päiväkirjan spin off -alueelle lisäksi.

  • #7762 Vastaus

   Annabel Kniws
   Osallistuja

   Ja siis, etsin mulle täysin sopivaa hoitsua, joten ilmoittelen jos Pasi ei ollut mieleen, mutta voinhan aina kertoa arjestanikin!

Vastaa aiheeseen: Liity mukaan (hoitaja- ja yksärihaut)
Tietosi: