Ohikulkijat

Etusivu Foorumit Hahmot Ohikulkijat

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 10 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Niklas 6 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #954 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  Pääset mukaan Hopiavuoren tarinaan, vaikka hahmollasi ei olisikaan hevosta tai hoitsua tallilla. Voit luoda muualla asuvalle hahmollesi esittelyn tähän. Linkitä esittelyyn myös hahmosi kotitalli. Rekisteröidy kuitenkin ensin foorumille, jotta voit myöhemmin muokata ja päivittää hahmosi profiilia itse.

  Jutun juju on tutustuttaa eri talleilla asuvia hahmoja toisiinsa. Jos haluat, voit kirjoittaa Tallipäiväkirjaan yksittäisen tarinan siitä, miten hahmosi kävi vaikka kahvilla tai maastossa Hopiavuoressa ihan muuten vain, ja kuka hänen mukaansa oikein lähti. Jos aiot käydä useamman kerran, tee toki hahmollesi oma päiväkirja, jotta kaikki tekstisi olisivat samassa paikassa. Jos tarinointi Hopiavuoressa ei huvita, mutta haluat lisätä hahmosi sosiaalista elämää tulevaisuutta ajatellen, kirjoita Toimiston topaan nimeltään ”Kuka kävi kaffilla?” ja muut tietävät, keitä hahmosi tapasi.

  Päivitä hahmosi profiilia mahdollisimman usein. Listaa (ja mielellään linkitä) profiiliin ne tyypit, jotka hahmosi tuntee. Voit myös kuvailla hahmojen suhdetta sanalla tai parilla (hyvänpäiväntuttu/bestis/vaimo). Listaa tietenkin myös ne hahmot, jotka eivät asu Hopiavuoressa, ja joihin hahmosi on tutustunut muualla kuin Hopiavuoren tarinassa. Näin kaikki pysyvät perillä, kuka pyörii kenenkäkin seurassa, ja kehen voisi tutustua toisen hahmon kautta.

 • #1094 Vastaus

  Markus
  Osallistuja

  Markus Dahlsten

  Markus on Hukkasuon Chain tarinan sivuhenkilö, paras kaveri ja kämppis. Nyt hän tekee omaa henkilökohtaista spin off -sarjaansa Hopiavuoressa Inarin tarinan sivuhenkilönä. Hän tuntee myös Ekun Chain kautta, sekä jalkapallosta Reitan tarinan sivuhenkilön Maijan, joka on Reitan vaimo.

  Markus ei harrasta hevosia, eikä ole erityisen kiinnostunut niistä. Sen sijaan hän harrastaa intohimoisesti jalkapalloa. Ammatiltaan hän on näyttelijä, joskaan ei kauhean menestynyt, sillä joutuu elämään pikkukunnassa kämppiksen kanssa samassa kerrostaloasunnossa. Markus suhtautuu sekä työhönsä että harrastukseensa erittäin perfektionistisesti.

  Työn ja harrastuksen ulkopuolella Markus on rento sälli. Hän osaa puhua kaikki pyörryksiin. Markuksella on erityisesti tädeille puhumisen armolahja: tädit rakastavat herttaista Markusta automaattisesti.

  Markus on tavattavissa Hopiavuoren hevostallilla kesään 2019 asti satunnaisesti, sillä hänen teatteriryhmänsä tekee töitä Jyrkän teatterilla. Tallilla Markus ei tosiaankaan käy hevosten takia, vaan Inarin.

 • #1095 Vastaus

  Ekku

  Ekku
  Ekku Kinnanen
  20v, hevosenomistaja Hukkasuolta

  Ekku asustelee Hukkasuon kylässä ja hän omistaa Osiriksen ja Cozminan. Cozmina on ikuisuusvuokralla Nellyllä, joka on voimassa kunnes toisin sanotaan. Hän tuntee myös Reitan Hukkikselta, joksin pelkää tätä vähän. Ja taitaa hän olla nähnyt Eetunkin kerran jossain. Mielellään tutustuu useampaankin ihmiseen.

  Naisen alun tärkeimmät asiat on poikaystävä Chai, Nasu sekä oma Volkswagen Golf. Luonteeltaan hän on ystävällinen aikuinen, joka ei jätä porukan pienintä huomiotta. Hän keskustelee mielellään hevosista ja rakastaa maastoilua. Ekku on sosiaalinen ja lähtee mielellään kahvittelemaan, juhlimaan tai vaikka vain karsinoita siivoamaan mukaan. Tallilla hän on tomera nainen, joka saa vaikka rekan nostettua jos niin päättää. Ratsastajana hän on jättänyt esteet täysin omaan varjoonsa. Koulussa hän kisaa epäsäännöllisen säännöllisesti Osiriksen kanssa.

  Ekku lähti Markuksen mukaan moikkaamaan ystäväänsä Nellyä sekä lempiarabiaan Cozminaa. Hän vierailee Hopiavuorella tulevan viikonlopun. Ekku suunnittelee myös kesäreissua Hopiavuoreen.

  Nainen lähtee mielellään mukaan tarinoihin!
  Jutunjuurta;
  – Koira jäi kotiin 🙁
  – Nellyn tuntee entisestä elämästään
  – Ekun auto pääsi katsastuksesta läpi 🙂
  – Kisaa Osiriksen kanssa Tie Tähtiin -cupissa Helppo B tasolla ja tähän mennessä sujunut hyvin
  – Nainen rrakastaa Netflixiä ja erityisesti Frendejä!

 • #1643 Vastaus

  Joonas
  Valvoja


  Joonas Anton Hopealinna

  Hopealinnan hevoskartanon omistaja, tulee tekemään sopimuksen Eetun kanssa Hopiavuoren maneesin vuokrauksesta.

  27 vuotias, 177cm, horoskoopiltaan Kaksonen
  Opiskeli aikanaan Seinäjoella peruskoulussa, kunnes seitsemäntoista täytettyään muutti Saksaan unelmaansa kilparatsastajana toteuttamaan. Erityisen pätevä kielissä ja luonnontieteissä.
  Realistinen, tavoitteellinen, työinnokas. Sosiaalisesti ystävällinen, omaa ison tuttavapiirin muttei pidä ystävien hankkimista prioriteettina. Jos Joonakseen haluaa tutustua hän vaikuttaa ensin helposti etäiseltä, mutta lämpeää vähitellen.
  Puhuu Saksaa, Englantia sekä Ruotsia Suomen lisäksi.

  Hopealinnan tallin hevosten lisäksi omistaa xx-orin Martin, sekä ox-tamma Heran. (tai Pantterin, jotta vältytään hämmennyksiltä nimien suhteen.. :D)

 • #2233 Vastaus

  Jesse
  Osallistuja


  Jesse Lehtoniemi
  21 vuotias, 166cm, Oinas.

  Jesseä kuvaillessa on helppo käyttää negatiivisia sanoja. Hän on hankala, kylmä, välinpitämätön, ikävä. Eivätkä nämä väittämät täysin väärässä ole, sillä ensikatsauksella Jesse on juurikin sellainen. Hän ei turhia yritä miellyttää ympärillään olevia ihmisiä tai tehdä ystäviä. Vaatii paljon että häneen pääsee tutustumaan, ja harva jaksaa edes yrittää. Kirosanoja aktiivisesti viljelevä Jesse tuntuu olevan katkera koko maailmaa kohtaan. Hän inhoaa kaikkea ja kaikkia lähes tasavertaisesti, eikä taida olla päivää jolloin hän olisi positiivinen.

  Ala-aste ikäisenä masennukseen sairastunut sekä insomiaa aktiivisesti poteva Jesse viihtyy parhaiten eläinten seurassa. Koirat ovat hänelle kaikki kaikessa, ja tulevaisuudessa nuori mies haaveilee vielä omistavansa sellaisen. Hevosia Jesse on harrastanut lähes koko ikänsä, muttei uskalla edes toivoa joskus omistavansa sellaista. Pätkätöissä käyvänä hänellä on hädintuskin rahaa maksaa vuokra tupakkaan ja alkoholiin menevän elämäntapansa takia.

  Ulkonäöltään Jesse on suhteellisen lyhyt, kalpea ja hänen silmiensä alla on tummat varjot. Miehellä on mustat hiukset jotka on sivuilta leikattu siiliksi ja päältä kietaistu ”manbun” tyylisesti. Ruskeasilmäinen ja elämäänsä kyllästyneen näköinen. Hänellä on myös useita lävistyksiä; alahuulessa snakebitesit, nenänvarressa bridge, sekä kielessä. Myös molemmissa korvissa hänellä on useampi koru, ja muutaman tatuoinninkin hän on ennättänyt ottaa. Vaatevärinä Jessellä on aina poikkeuksetta musta jokaisessa sävyssä (vaaleamusta, tummamusta, keskimusta, ja niin edelleen).

  Jessen elämästä kertovia tarinoita
  Kun parisuhde alkaa hajoamaan, 7.12.2018
  Helvetin hyvää uuttavuotta, 1.1.2019
  Jokainen pettää joskus, 3.1.2019
  Mä olen masentunut, 24.1.2019

 • #2265 Vastaus

  Oona
  Osallistuja

  Oona MacFarland on reilu kolmekymppinen irlantilais-suomalainen nainen, joka on ollut koko ikänsä hevosten kanssa tekemisissä. Hän työskentelee pienessä lakifirmassa ja alkukesästä 2019 hän muutti suomenhevoslaumansa kanssa entisen Pöystilän ratsutallin tilalle. Oona on hyvin puhelias, joidenkin mielestä ehkä liiankin. Siksi hän aloittaakin uudet tuttavuudet kertomalla, että hänelle saa ja pitää sanoa suoraan, jos hän ei muuten muista antaa suunvuoroa muille.

  Voisi kuvitella, että ratsutallilta löytyisi maneesi, mutta eipä vaan löydy. Sen takia Oona onkin soitellut Eetun kanssa ja sopinut, että hän käy silloin tällöin lainaamassa Hopiavuoren tiloja, vuokraa vastaan tietenkin.

  pst. Täällä on vähän enemmän Oonasta, kuten oikea kuva, avatar Clker-Free-Vector-Images) ei kerro ihan täyttä totuutta 😀 Siellä on myös tietoa Oonan Remes-koirasta sekä Tilda-kissasta, joista ensimmäinen varmaan joskus tulee tallillekin mukaan.

 • #2602 Vastaus

  Mikael
  Osallistuja

  Mikael Kontiokorpi
  Apassin (ja Plösön ja Herkuleen ja Ramsesin) isi

  Omasta mielestään Mikael on ihan normaali, sosiaalinen heppu. Hän haluaa tutustua kaikkiin, mutta on huomannut, ettei pidä kaikista, eivätkä kaikki pidä hänestä. Vaikka hän saakin aika usein pakit kaverikandidaateiltaan, hän yrittää aina uudestaan, eikä hänen kovaääninen naurunsa tyrehdy pitkäksi aikaa kerrallaan. Mikael on havainnut olevansa sosiaalisesti kömpelö. Hän on huomannut, että hänen on vaikea muistaa ihmisten kasvoja ja seurata sellaista keskustelua, jossa moni puhuu nopeasti. Hän on oppinut elämään sen kanssa. Kahdestaan Mikael on hyvä puhumaan niin asiasta kuin sen vierestäkin, mutta kuuntelutaidoissa on kehittämistä. Mikaelilla on hyvä sydän ja mielessään aina jokin uusi seikkailu. Hän haluaa juosta maratonin, tulla rokkitähdeksi, kehittää maantieteellistä osaamistaan, olla kuningatar ja saada joskus lapsen, eikä häntä lannista yhtään, että kaikki hänen unelmansa eivät ole toteuttamiskelpoisia. Huomenna hänellä on jo uusia.

  Mikaelilla on myös monia harhaluuloja itsestään. Hän on esimerkiksi sitä mieltä, ettei osaa puhua lapsille, ja että hän on tyhmä kuin saapas. Hän on painanut syvälle sydämeensä kaiken negatiivisen, mitä hänen eksänsä on hänestä sanonut, ja uskoo niihin juttuihin aivan täysin. Mikael ajattelee, ettei tarvitse ihmisiä ympärilleen, vaikka on tosiasiassa ihan hirveän seurankipeä.

  Mikael on 27-vuotias (s. 1991) ohut ja venytetty slenderman.

  Mikaelin tausta
  Mikael on asunut parisen vuotta Pronssijoella ja hänen kotinsa on Hallavan tarinassa. Hänen ensimmäinen oma hevosensa on Apassi, jonka hän esittelee tätä nykyä vaivaantuneesti risteytysponinaan. Mikael seurustelee Hallavan Lolan kanssa. Hänen perheeseensä kuuluu isä Toivo, äiti Rain ja pikkuveli Samuel, mutta heidän kanssaan Mikael ei ole asunut enää melkein vuosikymmeneen. Mikaelin kotona asuu sekarotuinen Plösö-koira ja kesyrotat Ramses ja Herkules. Hänen paras ystävänsä on Inka.
  Mikael piipahtaa Hopiavuoressa viikolla 25, sillä Jake lupaili hänelle ja Apassille valmennusta. Mikael elättelee toiveita säännöllisemmästä valmentautumisesta.

 • #2836 Vastaus

  Milan
  Osallistuja

  Milan Mijatović
  Biffen omistaja, Hopealinna.

  Milanista saa avoimen ja seesteisen kuvan. Hän osaa hymyillä, katsoa silmiin, kätellä ja kysyä kuulumisia. Kun hän kysyy, hän myös kuuntelee, ja tapaa palata kuulemaansa seuraavalla keskustelukerralla. Joskus keskustelu katkeaa, kun Milan kysyy, mitä toinen mahtoi juuri sanoa. Hän on taitava puhumaan ja ymmärtämään suomea, mutta jos sanasto tai aihe eivät ole niitä arkisimpia, hän tarvitsee vähän apua. Hän ei auta koskaan englanniksi, vaan yrittää selittää ja kuvailla. Hän yrittää olla kaikille kiva ja kiltti, mutta jos joku siitä huolimatta ärähtää hänelle tai muutoin kohtelee häntä pahasti, hän pahoittaa heti mielensä ja yleensä perääntyy hiljaa. Vain harvoin Milan puolustaa itseään, vaikka osaisi kyllä. Hän tapaa hakeutua seuraan herkästi, mutta myös luovuttaa ystävyyden hieromisen nopeasti jos kaveri ei innostu.

  Vaikka keskustelun alkuun pääseminen Milanin kanssa on helppoa, ja vaikka hänen seurassaan on helppoa tuntea olevansa jotenkin erityinen, siihen se sitten jää. Milan ei kerro paljoakaan perheestään, menneisyydestään, suunnitelmistaan — oikeastaan mistään henkilökohtaisesta ennen kuin kokee voivansa aivan varmasti luottaa toiseen. Hän teeskentelee, ettei ymmärrä kysymystä, tai jotain melko pinnallista vastattuaan johdattelee keskustelun taitavasti taas keskustelukumppaniinsa. Osittain sen takia Milanilla ei ole oikeita ystäviä Otsonmäellä. Kun hän vietti vaihto-oppilasvuottaan, hänellä oli. Hello Ilves sanoo, että nykyään Milan on ihan erilainen kuin ennen. Hopiavuoren Eetu sanoo, että Milan on ihan samanlainen kuin ennen, eli läpimätä.

  Hevoshistoria

  Milanin ensimmäinen oma hevonen on Biffe. Milan pitää hevostaan tyhmänä, mutta samalla tyhmyyttä hyvänä ominaisuutena hevoselle. Tyhmyys ei ole Milanista hevosen arvoa laskeva tekijä. Hänellä on ollut ennen vuokrahevosia, ja on hauska sattuma, että ne kaikki ovat olleet kimoja tammoja. Milan on ratsastanut viisitoistavuotiaasta, ja aktiivisen valmentautumisen ja hyvien hevosten avulla kehittynyt nopeasti. Hän on kenttäratsastaja.

  Milanin ihmissuhteet

  Milan tuntee vaihto-oppilasvuodeltaan ne otsonmäkeläiset, jotka ovat suurin piirtein samaa ikäluokkaa hänen kanssaan. Hänellä oli paljon ystäviä Otsonmäellä, mutta nyt vain moikkaustuttuja. Milanin omien sanojen mukaan Hello oli erityinen ystävä. Enää Hello ei puhu Milanille vapaaehtoisesti.
  Eetu Hopiavuori ei siedä Milania, mutta kun häneltä kysyy miksi, hän vain huokailee, murahtelee, tuhahtelee ja kurtistelee kulmiaan. Milanin käytös vihjaa, että Eetu olisi hänestä vähän pelottava.
  Ritva Hopiavuori, Eetun äiti, oli lyhyen aikaa Milanin valmentaja. Milan puhuu hänestä aina kauniisti. Kun Ritva tulee kaupassa vastaan, Milan tervehtii ja Ritva katsoo määrätietoisesti pois.
  Manni Ilveksen, Hellon isän ilmaantuminen paikalle saa Milanin aina kalpenemaan ja katoamaan paikalta.
  Biffe asuu tällä hetkellä Hopealinnassa. Milanin mielestä Joonas Hopealinna on ahkera ja taitava, mutta työntekijöillen töykeä. Hopealinnan vanha isäntä ja varsinkin emäntä ovat Milanin mielestä mahtavia tyyppejä. Milan on tavannut Hopealinnan Jessen ja todennut, ettei Jesse taida sietää häntä silmissään.

  Nippelitiedot
  – Milan asuu Ilmajoella rivitalokaksiossa, johon on löytänyt Facebook-kirppareilta melko samanpariset huonekalut
  – Milanin lemmikit ovat Biffe ja Vasilije. Vasilije on laiton kilpikonna. Milan on täysin tietoinen asiasta. Vasilije on rakastettu ja onnellinen lemmikki, mutta eipä Milan ole niin tyhmä että lörpöttelisi siitä liiaksi tuntemattomille. Kunhan mainitsee joskus omistavansa Vasilije-kilpikonnan.
  – Milan ei näytä käyvän töissä opiskelujensa ohella. Siihen nähden hänellä on hämmentävän kivannäköinen harmaa Volvo.
  – Milan pelkää ukkosta ja raketteja
  – Milanilla ei ole hevosten ohella muita harrastuksia. Kotona ollessaan hän lukee uudestaan ja uudestaan kolmea serbinkielistä kirjaansa, opiskelee ja odottaa päivien kulumista
  – Milanilla on jatkuva koti-ikävä. Sokeakin sen näkee. Kukaan ei ole saanut häntä vielä puhumaan siitä. Kysyttäessä Milan sanoo, että hänen perheeseensä kuuluu äiti, isä ja Maria, eikä muka ymmärrä lisäkysymyksiä millään.
  – Milanin lempiväri on sininen, lempikukka voikukka, lempiruoka hänen itse tekemänsä kanakastike ja toteemieläin kuulemma Vasilije
  – Milania luullaan aina venäläiseksi. Se ei miellytä häntä. Hän on liian valkoinen serbiksi ja vaalentaa hiuksiaankin. Milan on noin 185 cm pitkä ja omasta mielestään riittävän hyvässä kunnossa kun kerran pystyy ratsastamaan hyviä ratoja. Milan on 22 vuotta vanha (s. 1996).

 • #4588 Vastaus

  Nitthan
  Osallistuja

  Nitthan ”Chai” Paithoonbuathong

  Nitthan Paithoonbuathongin jalkapallopaidassa ja postilaatikossa lukee Buathong ja joukkuekaverit huutavat Chai häntä kutsuessaan. Jalkapallopelit eivät häntä jännitä, vaikka hän muuten onkin krooninen jännittäjä. Hänen intohimonsa on teatteri, vaikka näytteleminen saakin hänen mahansa sekaisin. Harmi, ettei Otsonmäellä ole teatteria. Onneksi Otsonmäen Ievannevalla on sentään Kinnasten ponitalli, jonka pihapiiriin Chaikin muutti rakkauden perässä.

  Chai opiskelee kengittäjäksi Kinnasen ukin opissa. Oikeasti hän haluaisi olla näyttelijä, mutta ei hän valita. Chai ajautui ukin kautta Hopiavuoreen tuuraamaan Camillaa. Hän on paikalla 22.1. — 2.2.2020.

  Luonteeltaan Chai on iloinen ja leikkisä kuin koiranpentu. Hänellä on hyvä sydän, mutta valitettavasti myös ennakkoluuloja, salaisuuksia ja syvää itseinhoa. Chai on tavattoman sosiaalinen ja käykin välillä vahingossa vetäytyvimpien hermoille. Kuulemma Chai lääppii. Yksin hän ei viihdy, sillä silloin hän pelkää kuulevansa ajatuksensa ja joutuvansa käsittelemään päänsä sisäistä sekasotkua.

  Aikajana
  Chai syntyi eli äitinsä kanssa Espoossa vuoteen 2017 asti. Sitten hän muutti omilleen Vantaalle.
  Chai ajautui Hukkasuolle vuonna 2018 muiden harrastusmahdollisuuksien puutteessa ja oppi ratsastuksen alkeet.
  Vuonna 2019 Chai pyörähti ekan kerran Hopiavuoren hevostallilla.
  Vuonna 2019 hän kävi Ekku Kinnasen kanssa Ranch O’ Harassa heppateemaisella elämyslomalla ja omaksui isännältä nopeasti englanninkielisen hevossanaston, sillä suomenkielinen termistö häneltä puuttui vähäisen harrastuneisuuden vuoksi.
  2019 loman jälkeen Chai seurasi Ekkua Kinnasen ponitallille ukkia auttamaan, sillä ukki ei pärjää yksin.
  Vuonna 2020 Chai tekee uuden pyörähdyksen Hopiavuoren hevostallilla.

  Hevoskokemus
  Chai saa kiltin ja rauhallisen hevosen menemään sinne suuntaan kuin haluaa ja suurimmaksi osaksi oikeassa askellajissa. Hänestä on tullut ihan pätevä hevosenhoitaja. Hän harjoittelee vielä kengittämishommia, eikä kengitä hevosia ilman ukkia. Uhittelevat hevoset vieläkin hirvittävät Chaita. Hänen suurin ongelmansa onkin se, ettei hän luota rahtustakaan kykyihinsä. ”Mä en osaa mitään”, kuuluukin Chain suusta vähän väliä ihan hyväntuulisesti.
  Hopiavuoressa Chai on hanttihommissa: tekee mitä käsketään, niin kuin siivoaa karsinat. Chaille ei anneta vastuutehtäviä.

  Ihmissuhteet

  Ekku Kinnanen on Chain tyttöystävä
  – Kesällä 2019 Chai muistaa nähneensä Hopiavuoren maastoreissulla Eiran, Inarin ja Noan hyvin nopeasti.
  – (”Riitan ratsastuskoululla” pyörivät) Reita ja Ruska (sekä Maija) ovat Chain kanssa väleissä
  – Tuntee Marshallin nimeltä ja naamasta entisestä elämästä
  – Tietää Hukkasuon Crimiksen, Emilian ja Keitaron ja Ranch O’ Haran Benjaminin
  – Chain äiti, jota hän kutsuu nimellä Fah, sekä pikkusisko, jota hän sanoo Yeniksi, asuvat Espoossa. Chai on tavannut isänsä, mutta ei muita sukulaisiaan.
  Markus Dahlsten, paras kaveri ja ex-kämppis

  Entinen elämä
  Chain seikkailu Hukkasuossa
  Chain spinnareita 2018–2019
  Chai Ranch O’ Harassa
  Chai Ponitallilla
  Nitthan Chai Paithoonbuathong kautta aikojen

 • #5203 Vastaus

  Niklas
  Osallistuja

  Niklas ”Nikke, Nik” Haanpää
  23-vuotias, 165cm, Kaksonen

  » Paljasjalkane Pohjois-Pohojammaan poika.
  » Suorittaa parturikampaajan opintoja oppisopimuksella Seinäjoella.
  » Asuu yhdessä poikaystävänsä Marshallin kanssa Otsonmäellä rivitalossa.
  » Elokuun lopulla tulossa koiranpentu

  Hieman tuuliviirimäinen mies jolla lyhyehköt lähes mustat hiukset ja tummanruskeat silmät. Etenkin kotoaan poistuessa hyvin tarkka siitä että vaatteet ovat siistit ja hiukset ovat hyvin.

  Pääpiirteittäin erittäin puhelias ja seurallinen tyyppi joka sujahtaa uudenkin porukan sekaan hetkessä. Ei välitä kauheasti yksin olemisesta vaan on mieluummin edes jonkun seurassa. More the merrier. Todella helppo saada mukaan melkein mihin tahansa ideaan, järkevyydestä riippumatta.
  Siinä missä osaa välillä olla jääräpäinen kuin aasi, on välillä myös hieman ailahtelevainen. Jolloin käytös lipsuu jo suorastaan manian puolelle, mitä seuraa lähes aina vähintäänkin rauhallisempi jakso jolloin viihtyy enemmän omien touhujen parissa eli lähinnä pleikkarilla pelailemassa.

  Vasta Marshallin kautta oikeasti tutustunut hevosiin, ja kiinnostus ratsastusta kohtaan kasvanut koko ajan. Tällä hetkellä taidoiltaan n. HeC tasoa.
  Päättänyt tähtäävänsä vuoden 2021 Tie Tähtiin -cupiin. Tai ainakin yrittää.

  Fun facts:
  » Juo kahvia harvakseltaan, enemmän teen juoja.
  » Turhien nippelitietojen Kuningas.
  » Tupakoi.
  » Videopelit ja some hyvin ankarassa kulutuksessa
  » Etenkin ennen muuttoa viihtyi hyvin paljon viihteellä, mutta kaverien jäätyä kotipuoleen rauhoittunut huomattavasti.
  » Ei osaa uida.

Vastaa aiheeseen: Ohikulkijat
Tietosi: