Skotti

Goodtime Scottish Gentleman


kuvan line: XSiLeNtLy_ScEeAmInGX /dA

Perustiedot

Kutsumanimeltään Skotti
Clydesdale, ori, 174cm, ruunikko
Syntynyt 11.3.2018,
Täyttänyt 8 vuotta 11.3.2019, sitten ikääntyy reaalisti.
Peruskoulutettu: osaa heC
Omistaja ?? (VRL-02753)
Ex-omistaja, kasvattaja Chowanok, VRL-00096


Nippelitietoa

Skotti luulee olevansa syliponi ja sen hellyydenosoitukset ovatkin välillä aika voimakkaita.
Älä jätä riimua päähän hakaan. Orilla on isot kaviot, mutta silti se saa työnnettyä jättiläisenjalkansa riimun väliin ihan varmana!


Copyright

Rakennekuva: Hopiavuori
Ratsastuskuva: Jilla


Luonne

Skotti on sellainen, että sen nimi pitäisi olla oikeastaan Pantagruel. Se on iso ja vähän yksinkertainen, mutta suorittaa silti väsymättä kyseenalaisia urotekojaan Hopiavuoren hevostallilla ja lähimaastossa. Skotin kanssa ihmisystävät pääsevät aina uudenlaisiin seikkailuihin. Maastovarmana ja varmajalkaisena kaverina se kuljettaa ratsastajansa ehjänä vaikka minne, mutta ellei sen toimia pidä tarkasti silmällä, suorittaa se vapaa-ajallaan kaikkia omia projektejaan. Skotti on esimerkiksi mestari jäämään jumiin. Se on pari kertaa räpeltänyt itsensä solmuun omaan jalustinhihnaansa, kun se on jätetty valvomatta varusteiden kanssa odottelemaan. Osaa ori kuitenkin jäädä jumiin ihan tavalliseen nurkkaankin. Se tietää olevansa kuin norsu posliinikaupassa: jos se on nurkassa eikä näe ympärilleen, se ei uskalla liikkua. Muutenkin Skotti, vaikka rohkea onkin, tuntuu hirveästi pelkäävän, että sille sattuu jotain. Se suostuu esimerkiksi kahlaamaan rantavedessä (tai vesilätäkössä) kyllä aina, mutta haluaa ensin laskea päänsä ja vähän katsella, että viitsiiköhän tuosta nyt mennä.

Tämä ori on ruualla lahjottavaa tyyppiä. Se tekee ihan mitä tahansa leipäpalan eteen, ja siksi sille onkin helppo opettaa aina vain uusia turhuuksia. Kunnon ratsuksi se ei kuitenkaan tunnu oppivan sitten millään. Se on vain kerta kaikkiaan liian laiska ja kömpelö suorittamaan kunnialla helpon C:n asioita enempää.

Päiväkirja

Skotin oma päiväkirja

Sukutaulu

i: Casternova Sir Charles
e: Triple U Dahlia


Hello ja Skotti olivat piñatoja Halloween Show’ssa 2019.