Juuripersilja

Ulkoasu © M Layouts


Nelly Jokikannas

25v, Hopiavuoren emäntä-kokelas.
Asuu Hopiavuoressa yhdessä poikaystävänsä kanssa.
Lempibändi Abba ja lempibiisi Dancing Queen
Spinnari HoppiksessaLuonne ja muu

Nelly on kiltti, verbaalisesti lahjakas ja vahva persoona. Hän ihastuttaa sosiaalisuudellaan ja kerää helposti ihmisiä ympärilleen. Seikkailunhaluinen Nelly rakastaa matkustelua ja lähtee mukaan monenlaiseen tapahtumaan. Nelly on ehdottomasti koiraihminen, vaikka ei omaa koiraa haluakaan. Nelly harrastaa neulomista ja on Hopiavuoressa asuessaan ihastunut puutarhanhoitoon. Hän työntää mielellään sormet multaan, vaikka ei paljoa tiedäkään.

Ratsastushistoriikki

Nelly on ratsastanut kymmenvuotiaasta asti. Hänellä on ylläpidossa Cozmina. Nelly ei ole ikinä omistanut omaa ponia, eikä näe tälle tarvettakaan. Nelly puskailee mielellään, mutta hänen vahvuutensa on kouluratsastuksessa.


Työhistoriikki

Nelly on kokeillut monenlaisia töitä. Hän on ollut yhden kesän rakennustyömaalla miesten apukätenä. Siivoojana hän viihtyi kolme vuotta vaikkakin kokeili saman aikaisesti baarimikkoilua ja logistiikkaa. Nelly on sijaistanut ylä-koulun liikunnanohjaajaa ja opoa useamman kerran. Nyt hän tekee kouluratsastuksen valmentajana leipänsä.

Valmentajana

Hopiavuoressa asuessaan Nelly opiskeli valmentajaksi. Hän aloitti auttamalla muutamaa ystäväänsä ratsastuksessa ja jatkoi sitten koulutetuksi ja luvalliseksi kouluvalmentajaksi. Nyt Nellyllä on Seinäjoen lähikunnissa vakituisia asiakkaita ja Nelly saa elantonsa pelkästään valmentamisesta.
Nelly on valmentajana rehti. Hän selittää aina miten ja miksi. Nelly ohjeistaa niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin varmalla otteella. Tyhmiä kysymyksiä ei ole; Nelly tietää, että jokaiselle liikkeelle, avulle ja tehtävälle on takaa-ajatus millä päästään vähintään lähemmäs isompaa tavoitetta. Valmennuksia hän suorittaa ympäri Suomea, vaikka onkin pääasiassa Pohjanmaan alueella. Kilometrikorvaukset ovat varsin kohtuulliset pidemmällekin matkalle.

Kuvagalleria


kukkakuvan linet © dA/Violetris, ratsastuskuva © Jilla, muut © Juuripersilja


Voitot, merkinnät ja muutJokikannaan valmennukset

Kouluvalmennus 30.4
Erilainen valmennus Sonjalle ja Salierille