Juuripersilja

Ulkoasu © M Layouts


Ekku Kinnanen

Autollinen turkulainen, 20v
Asuu ukkinsa luona Etelš-Pohjanmaalla
Seurustelee Chain kanssa
Omistaa labratorinnoutaja-Nasun, friisilšisori-OsiriksenUlkonäkö

Ekku leikittelee paljon hiuksillaan. Hänellä on ollut tulen punaiset, musta, ruskeat ja pinkit hiukset. Nykyään hänellä on tummanruskeat. Yleensä tallilla hänet nähdään hiukset korkealla ponnarilla tai auki. Ruskeat nappisilmät ja haalean ruusunpunaiset huulet, kauniin kapeat kasvot. Hänen hoikat pitkät jalat ovat sopusuhdassa pitkän selän kanssa. Ekulla on peini pömppis, mikä paljastaa naisen energiajuoma- ja karkkiaddiktionsa. Hampaistaan hän pitää huolta, vaikka tupakointi voi vähän kellastuttaa. Pituutta naiselta löytyy huimat 172cm, mutta kovasti väittää vielä kasvavansa.

Luonne

Ekku on sosiaalinen ja tuleekin kaikkien kanssa toimeen. Hän on tomera ja tarttuu mielellään hommaan kuin hommaan. Kun kyse on mielekkäästä tekemisestä - Netflixistä tai karsinoiden siivoamisesta - Ekku on ensimmäisenä mukana. Hän on reipas ja jaksaa kyllä innostua aiheesta kuin aiheesta. Vaikka naisella on todettu paniikkihäiriö, on hän ystävällinen ja sydämmellinen. Hän on ottaa kaikki huomioon eikä jätä porukan hiljaisintakaan yksin. Mutta välillä tulee Ekullakin ihmiskiintiö täyteen - silloin hypätään selkään ja lähdentään pitkälle maastokäynnille tai vaihtoehtoisesti vajotaan sängyn pohjalle Netflixin uumeniin. Musiikkia naisen alku rakastaa kuunnella ja suosikkeihin kuuluu suomipoppia ja countrya. Suosikkilaulaja on tällähetkellä Ellinoora tai Clhoe Adams.

Parisuhteet

Ukki on ainoa perhe, karvaisten kamujen lisäksi. Isästään saattaa kuulla postikortilla silloin tällöin. Ekku seurustelee Chain kanssa.


Nuori pari © Chai


Kuvagalleria


piirretyt © Juuripersilja, valokuva © Pexels.com