Juuripersilja

Ulkoasu © M Layouts


Nelly Jokikannas

23v, porilaine pirulaine
Majailee Hopiavuoren tallin pihalla, asuntoautossa.
Lempibändi Abba ja lempibiisi Dancing Queen
Spinnari HoppiksessaLuonne ja muu

Nelly määrittelee itsensä pitkälti Porilaisuutensa kautta. Hän on suustaan sähäkkä ja vahva persoona. Nelly on verbaalisesti lahjakas ja hänellä on kaunis valkea hymy ja huolellisesti nypityt kulmakarvat. Nainen kuulee usein ruskeista nappisilmistään, joita tumma ja pitkä tukka kehystää. Nelly on ihmisläheinen ja kerää helposti jengiä ja luottamusta ympärilleen. Nelly on luonnoltaan piikittelevä ja puhelias. Kaikenkaikkiaan Nelly on seikkailunhaluinen, ihmis- ja etenkin eläinrakas.
Ulkomuodoltaan Nelly on atleettisen näköinen. Hän tekee enemmän kuin mielellään ruumiillista työtä ja saa liikuntaa harrastuksensa ja työnsä puolesta. Nelly ei käy salilla tai hikilenkeillä, mutta on ensimmäisten joukossa lapion tai talikon varressa kiinni. Hän on oppinut Hopiavuoressa puutarhanhoitoa ja kaivaa reilulla kädellä uusia kukka- ja hyötykasvipenkkejä. Nelly painaa viitisen kymmentä kiloa ja on 175cm pitkä.

Ratsastushistoriikki

Nainen on ratsastanut kymmenvuotiaasta asti. Hän vuokraa tällä hetkellä Ekun Cozminaa, ja tamma on hänen neljäs vuokrahevosensa seitsemän vuoden sisään. Nainen ei ole ikinä omistanut omaa ponia, eikä näe tälle tarvettakaan. Nelly puskailee mielellään, mutta pyrkii valmentautumaan kouluratsastuksessa.
Nelly on ratsastanut kymmenvuotiaasta asti, kun äiti hänet ensimmäisen kerran raahasi lähimmälle tallille. Silloin kärpänen puri ja nyt hän vuokraa Ekun Cozminaa. Cozminan kanssa hän kovasti leikkii hevosenomistajaa - katsos, tamma on "ikuisuuslainassa kunnes toisin sanotaan"

Työhistoriikki

Nelly on kokeillut monenlaisia töitä. Hän on ollut yhden kesän rakennustyömaalla miesten apukätenä. Siivoojana hän viihtyi kolme vuotta vaikkakin kokeili saman aikaisesti baarimikkoilua ja logistiikkaa. Nelly on sijaistanut ylä-koulun liikunnanohjaajaa ja opoa useamman kerran. Nyt hän tekee valmentajana leipänsä.

Valmentajana

Hopiavuoressa asuessaan naisesta kuoriutui valmentaja. Hän aloitti auttamalla muutamaa ystäväänsä ratsastuksessa ja jatkoi sitten koulutetuksi ja luvalliseksi kouluvalmentajaksi. Nyt Nellyllä on Seinäjoen lähikunnissa vakituisia asiakkaita ja Nelly saa elantonsa pelkästään valmentamisesta. Nelly on valmentajana rehti. Hän selittää aina miten ja miksi. Nelly ohjeistaa niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin varmalla otteella. Tyhmiä kysymyksiä ei ole; Nelly tietää, että jokaiselle liikkeelle, avulle ja tehtävälle on takaa-ajatus millä päästään vähintään lähemmäs isompaa tavoitetta. Valmennuksia hän suorittaa ympäri Suomea, vaikka onkin pääasiassa Pohjanmaan alueella. Kilometrikorvaukset ovat varsin kohtuulliset pidemmällekin matkalle.

Kuvagalleria


kukkakuvan linet © dA/Violetris, ratsastuskuva © Jilla, muut © Juuripersilja


Voitot, merkinnät ja muutJokikannaan valmennukset

Kouluvalmennus 30.4
Erilainen valmennus Sonjalle ja Salierille