Tetrisline © schn3e/dA
Syntynyt 12.02.-2012, 10v Ei vielä palkittu
Rotu, skp Suomalainen puoliverinen, ori
Väri, säkä Ruunikko, 167cm

Omistaja Alex Tiederberg (Oresama VRL-02753)
Kasvattaja Ernest Palmu

Rekisteri VH21-031-0362
Painotus, taso Yleispainotus, VaA, 160cm, CIC4

Tetris on hyvin koulutettu kilpahevonen. Se suhtautuu intohimoisesti etenkin esteisiin ja maastoesteisiin. Joskus adrenaliinihumalassaan se saattaa painaa korvansa luimuun ja ryöstää kohti esteitä, mutta niin tapahtuu onneksi vain harvoin. Yleensä se on vauhdikkuudestaan huolimatta kunnon ratsu, jonka saa ohjattua täsmällisesti ja hallitusti esteelle, ja jos lähestyminen onnistuu, se hyppää mitä vain. Kiinteimmänkään näköinen este ei hirvitä Tetristä. Myös harrastelijat voivat hypätä sillä maltillisen korkuisia esteitä.
Kouluratsastus ei ole Tetriksen mielestä yhtä kivaa kuin hyppääminen, mutta se suorittaa annetut tehtävät parhaansa mukaan. Siltä puuttuu se palo ja intohimo, joka erottaa GP-hevoset muista, mutta taitoa ja fysiikkaa sillä on vaativiin luokkiin. Kouluradalla Tetris on kuitenkin vain niin hyvä kuin ratsastajansa, joten kilpailuissa sen selässä on oltava asiantunteva kuski. Heikomman ratsastajan kanssa Tetriksen meno on usein löysää ja tehtävät suoritetaan kiltisti mutta vaatimattomasti vähän sinnepäin.
Meidän Tetristä ei voi sanoa sataprosenttisen maastovarmaksi, vaikka jotkut kehuvat hevosiaan sillä tavalla. Se on sellainen puskiin tuijottelija, ellei saa mennä tosi reippaasti tai ellei siltä muuten vaadita koko ajan jotain. Vielä toistaiseksi Tetris on tullut aina kotiin ratsastajiensa kanssa yhtä matkaa, mutta usein se kuulemma säikähtelee kaikkea fasaaneista mörköihin. Tetriksen rohkeus kasvaa heti, kun mukana on edes yksi toinen hevonen. Sen uskaltaa kyllä päästää yksinkin lenkille rauhallisen aikuisen kanssa, joka ei lähde mukaan sen säpsymiseen.

Hoidettaessa Tetris on mukava perusheppa, joka ei puuhastele omiaan. Aurinkoisina päivinä se nuokkuu mielellään lämmössä vaikka kuinka kauan, mutta pikkupakkasilla joskus menottaisi niin kovasti, että se ravaa paikallaan suulissa. Hevonen ei varsinaisesti tee mitään kenellekään, mutta kyllä sen hoitohetkissä saa aikuinen olla paikalla kuria pitämässä.

Suku & jälkeläiset

isä Tetromino
fwb, 170cm
ii. Korobeiniki
fwb, 172cm, evm.
iii. Utopia
fwb, 171cm, evm.
iie. Dahlia
fwb, 170cm, evm.
ie. Overworld
fwb, 164cm, evm.
iei. Revolutionary
fwb, 167cm, evm.
iee. Priness Peach
fwb, 159cm, evm.
emä Aida
fwb, 164cm
ei. Aidan
trak, 170cm, evm
eii. Auch
trak, 174cm, evm
eie. Sestina
trak, 168cm, evm
ee. Blue Sage
swb, 159cm, evm
eei. Edgar
swb, 155cm, evm
eee. Black-Eyed Susan
swb, 162cm, evm

Sukuselvitys.

Hevonen on jalostuskäytössä.
s. 00.00.-00 o/t. e. om.

Kilpailukalenteri

Kouluratsastus (KRJ) (sijoituksia 0 kpl)
24.02.2020 Järnby, VaA - 5/32
Esteratsastus (ERJ) (sijoituksia 0 kpl)
19.02.2019 - Chowter Sporthorses - 160cm - 4/30     
Kenttäratsastus (KERJ) (sijoituksia 0 kpl)
29.02.2020 Mörkövaara - CIC4 - 2/46

Päiväkirja

Tetriksen oma päiväkirja
Tulossa.

Omistaja Alexandra Tiederbergin päiväkirja
Tulossa.