Etusivu

Tervetuloa Hopiavuoren hevostallille

Hopiavuoren hevostalli on tarinahevosten koti. Majoitamme kaikenlaisia tarinahevosia ja tarjoamme aktiivisen, virikkeellisen ympäristön kaikentasoisille kirjoittajille ja piirtäjille. Järjestämme toimintaa myös tallin ulkopuolisille ratsukoille kilpailuiden ja erilaisten yhteisöllisten seikkailujen merkeissä. Luo siis itsellesi hahmo ja hyppää mukaan! Meillä on aina tilaa vielä yhdelle yksityishevosille omistajineen, tai yhdelle ihanalle hevosenhoitajalle.

Vaikka Hopiavuoren hevostallilla pääosassa ovat hevoset, ei harrastus olisi mitään ilman värikkäitä ihmispersoonia. Jopa (ja varsinkin) hevosihmisten kesken syntyy draamaa, ja Hopiavuori pyrkiikin olemaan aidosti yhteisö. Meillä muiden hahmojen huomioon ottamisesta palkitaan, olipa kyseessä sitten vihaa tai rakkautta, ja tarinoiden lyhyttäkin kommentointia arvostetaan. Foorumipohjaiset roolipelit tuovat lisää syvyyttä hahmojen väliseen vuorovaikutukseen.

Tutustu siis ihmeessä Hopiavuoren hevostalliin, majoittamiimme hevosiin ja etenkin niiden aivan erityisiin omistajiin. Jos pidät kirjoittamisesta tai piirtämisestä, toivotamme hahmosi ja hevosesi mielellämme mukaan Hopiavuoren hevostallin tarinaan.

Voit luoda itsellesi tunnukset foorumille tästä linkistä. Lähetä sen jälkeen liittymishakemuksesi tallin Toimistossa. Kaikenlaiset tarinankertojat hyväksytään mukaan porukkaan! Tervetuloa!

Hopiavuoren hevostalli on virtuaalitalli. Voit ottaa ylläpitäjään yhteyttä foorumilla tai mailitse.

Uusimmat kuvat