Laidun 2024

Etusivu Foorumit Tapahtumat Laidun 2024

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Eetu Hopiavuori 1 viikko, 2 päivää sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #10610 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  Tervetuloa Hopiavuoren perinteisille toiminnallisille kesälaitumille! Tänä vuonna hevoset lasketaan laitumille 8.6. kello 12. Hevosen omistajan, hoitajan tai vuokraajan on suotavaa joko olla paikalla tai hankkia joku toinen hahmo päästämään hevosta irti. Suurin osa tallilaisista hakee hevosensa laitumilta takaisin 28.7., mutta ne voi hakea laitumelta käyttöönsä välillä myös muutenkin.

  Miten mukaan?

  Voit ilmoittaa hevosesi mukaan, jos se täyttää yhden seuraavista kriteereistä:
  – asuu Hopiavuoren hevostallilla
  – sillä tai sen hahmolla on esittää kunniamerkki Hopiavuoren aikaisemmasta tapahtumasta
  – hevonen tai sen hahmo ei ole koskaan ennen ottanut osaa Hopiavuoren tarinaan, vaan tämä on eka kerta!

  Hopiavuoressa asuvat hevoset pääsevät laitumelle ilmoituksella siitä, että ovat tulossa.
  Jos hevosesi ei asu Hopiavuoressa, ilmoita myös sen osoite. Ulkopuolisilla hevosen osoite on pakollinen.
  Jos hahmosi esittelyä ei ole Hopiavuoressa, ilmoita omielellään myös hahmon osoite, jotta muiden on helpompi ottaa hänet huomioon tarinoissaan.

  Laiduntehtävä 1: laiduntunnelmia
  Tuttuun tapaan Hopiavuoren laitumilta saa kunniamerkkejä. Ensimmäisen kunniamerkin saa vapaasta tuotoksesta, jonka pääaiheena on laidun. Tuotos voi olla esimerkiksi piirroskuva tai tarina. Tuotos voi koskea vaikkapa perinteistä laitumellelaskua. Lisähaaste on vapaaehtoinen.
  Lisähaaste: tee laiduntuotoksesta niin tunteisiin vetoava kuin osaat!
  Jos julkaiset laiduntehtävän 1 tuotoksen muualla kuin tällä sivulla, kirjoita mukaan, että kyseessä on laiduntehtävä, jotta voin linkitellä laidunaiheisia tekstejä tähän alle. 🙂
  Palkinnoksi tuotoksesta saa kunniamerkin.

  Laitumet
  Hopiavuoren laitumet on jaettu orien orien (poikaan) ja tammojen (flikkaan) laitumiin. Ruunat saavat mennä laumaan, johon sopivat parhaiten. Myös pihatto tyhjenee kesäksi, joten sinnekin voi ilmoitella hevosia nauttimaan kesästä! Pihatolle tulee tammoja, maitovarsoja ja ruunia.

  • Tätä aihetta muokkasi 1 viikko sitten  Eetu Hopiavuori. Syy: kunniamerkki lisätty
 • #10611 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  Flikkaan lairun
  – Typy
  – Flida
  – Fanni
  – Cozmina
  – Paahtis
  – Lilja
  – Tihku

  Poikaan lairun
  – Jussi
  – Skotti
  – Pasi
  – Tetris
  – Jaska
  – Aave

  Kesän pihattolaaset
  – Kissi
  – Nintendo

 • #10612 Vastaus

  Janna H
  Osallistuja

  Flikkaan laitumelle molemmat valkoset eli Paahtis ja Lilja

 • #10616 Vastaus

  Sonja T.
  Valvoja

  Eiköhän pistetä Aavekin poikain sekaan.

 • #10617 Vastaus

  Noa
  Ylläpitäjä

  Ihanaa, Flida ja Fanni, sekä Tihku laitumelle. Mäpä luulen, että tätä eventtiä varten Noan on pakko hilata luunsa takaisin kotiin! 😀

  Mua kiinnostaisi kuulla kauheasti mitä teille kaikille kuuluu, mutta se ei liene tämän topan juttu :–D Mä tässä kuitenkin hiljattain pääsin eroon epämieluisasta työpaikasta ja narsisti pomosta, ja uuden työn ja oman hevosen pihattoon muuton jälkeen oon kuin uudelleen syntynyt. 😀 No, ehken ihan, mutta jaksamista on selvästi ihan eri tavalla.

  Noan tarinan jatkaminen on kutkutellut jo pitkään takaraivossa. Tuntuu, että motivaatiota ja inspiraatiota alkaa olla sen verran kerrytettynä, että ihan pian se tapahtuu. Joku yö varmaan, niin kuin aina kun mulla on aikainen aamuvuoro…

 • #10663 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  Hopiavuoren Eetu on tunnettu mahtavasta kyvystään saada kauniista hevosista ihan hirveitä kuvia. Tässä Eetun otoksessa suurin osa jätkistä valmistautuu viettämään ekaa yötä ulkona. Tämä on myös mun eka kuva ekaan laiduntehtävään ja saa olla kaikkien kuvassa olevien mun omistamien poikien suoritus samalla, koska oli meinaan kova työmaa! :DD

  Flikkaan laitumeltakin on suunnitteilla kuvia!

Vastaa aiheeseen: Laidun 2024
Tietosi: