Trail-valmennus 27.11.2019

Etusivu Foorumit Tapahtumat Trail-valmennus 27.11.2019

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  02207 4 vuotta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #4030 Vastaus

  Eetu Hopiavuori
  Ylläpitäjä

  27.11.2019 kello 18 järjestetään Hopiavuoren maneesilla tynnyrinkiertovalmennus. Viimeinen osallistumispäivä on valmennuspäivänä. Valmennus on avoin kaikentasoisille ratsukoille ja siihen mahtuu neljä osallistujaa. Tapahtuma on osa Lännenratsastuksen Teemaviikkoa.

  Kuittaus ei ole pakollinen, mutta se on toivottava. Kuittausta ei tarvitse lähettää vielä osallistumisen yhteydessä. Kaikki viimeistään 7.12. kuittauksensa lähettäneet saavat kunniamerkin. Myös myöhässä tulleet kuittaukset kommentoidaan!

  Valmennuksessa aiheena on hevosen rohkaiseminen sille vaikeilla esteillä. Valmennus voidaan kuitenkin yksilöidä myös juuri kyseisen ratsukon toiveita vastaavaksi. Valmennukseen on varattu aikaa puolitoista tuntia ja valmennettavien oletetaan ravailevan kentällä kuunteluoppilaina myös silloin, kun ei ole oma vuoro ratsastaa.

  Kentällä on pujottelurata, puusilta, portti ja L-kulma. Valmennuksessa ratsastaja saa päättää, minkä esteen tai esteiden harjoitteluun keskitytään.

  Valmennuksen pitää Benjamin O’ Hara. Benjamin puhuu englantia, mutta on työnsä vuoksi oppinut selittämään muunkielisille hyvin selkeästi, yksinkertaisesti ja hitaasti.

  Rajoitukset:
  – Yksi osallistuja saa täyttää vaikka kaikki neljä paikkaa, mutta vain yksi osallistuminen saa olla ilman kuittausta. Edellisen osallistumisen on siis oltava kuitattu ennen uutta osallistumista.
  – Et voi osallistua tähän valmennukseen, mikäli sinulla on kuittaamaton osallistuminen Lännenratsastuksen Teemaviikon barrel racing -valmennukseen.
  – Valmennus käy kaiken tasoisille ja on avoin niin piirretyille kuin valokuvallisillekin hevosille.

  Osallistumisohjeet:
  – osallistu vastaamalla tähän viestiketjuun
  – kuittausta ei tarvitse laittaa vielä osallistumiseen
  – muoto:
  Ratsastanan etunimi ja sukunimi – ratsun lempinimi
  Ratsun sivujen osoite

  Osallistujat

  Ei vielä osallistujia.

 • #4083 Vastaus

  02207

  Dewn Center – Honey
  http://owr.epizy.com/honey.php

  Honey on oikullinen, eikä sen kanssa tiedä miten mikäkin päivä ottaa sujuakseen. Tällä tammalla on kuudes aisti ihmisten suhteen ja jos jostain hevosesta sanotaan sen olevan ratsastajansa ehdoton peili, niin Honey on juuri sellainen. Jos ratsastajalla on hanskat hukassa, katastrofi on varma. Olin itse ihan hyvällä mielellä valmennuksen aikana ja luotin siihen, että Honey tekisi omalta osaltaan parhaansa. Toivon mukaan. Sen vahvuutena on vastaanottokyky ajatuksille (telepatiahevonen, ihan totta) ja heikkoutena… niin no, se, ettei se aina välttämättä tee mitä pyydetään. Tai ajatellaan. Milloin mistäkin olemattomastakin syystä.

 • #6002 Vastaus

  02207

  Tuleekohan tästä joskus jonkinlaista valmennusvastinetta?

Vastaa aiheeseen: Trail-valmennus 27.11.2019
Tietosi: