Lännenratsastusviikko

Hopiavuoren hevostallilla järjestetään lännenratsastusviikko 25.–29.11.2019. Mukana järjestämässä ovat Orange Wood Ranch, Newa Road Ranch, kummitustalli Ansamaa ja Piilovuori. Lännenratsastusviikon aikana Hopiavuoreen saapuu asiantuntijoita ihan ulkomailta asti pitämään klinikoita ja kaikki osallistujat painotukseen (ja piirroskuvallisuuteen tai -kuvattomuuteen) katsomatta ovat tervetulleita osallistumaan.

Omalle väelle on tarinoihin tarjolla valmisteluvirikkeitä. Henkilökunta yrittää saada tallia oikein edustuskuntoon, ja vaikka isäntä-Eetu aina avusta kieltäytyykin, nyt sitä todella tarvittaisiin. Paikat vaativat puunausta hyvästä ylläpidosta huolimatta. Ritva Hopiavuori ei jaksa yksin leipoa ja valmistaa kaikkea ruokaa, joka on tarkoitus myydä ja tarjota. Ylimääräisiä hevosiakin tulee väliaikaismajoitukseen. Kaiken lisäksi kaikkien tulisi muistaa hymyillä vieraille ja sanoa päivää: myös ja etenkin Eetun itsensä.

Lisäinfoa (ja lisämerkkejä) on kutsusivulla. Tervetuloa oma väki ja vieraat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *